Ragne Grande, Ida Cecilie Klem og Hans Petter Nilsen Foto: Terje Visnes
Kenneth Homstad (Stefan Dorsch) og Håkon Ramstad (Oliver Pellner). Foto: Terje Visnes

Som tittelen antyder, har stykket et humoristisk syn og fremstilling av et mørkt og alvorlig tema. Det latterlige mørke er en ny fremstilling av scenekunst og har mange overraskende elementer som skaper spenning for publikum. Enkelte elementer, som colaflaska, hjelmer, hesten, koring og musikk, repeteres på en ny måte. Stykket er basert på ekte hendelser og selv om det har abstrakte trekk, er det en overbevisende tolkning.

I starten av stykket fremføres en monolog som setter liv og stemning til resten av fortellingen. Monologen fremføres av Ida Cecilie Klem som gestalter rollen som Ultimo Michael Pussi. Den gir publikum inntrykket av at de vet hva de skal se videre, om forestillingen velger å holde dette inntrykket blir opp til dere! I rollen som Oliver Pellner finner vi gjesteskuespiller Håkon Ramstad som gjør comeback på Trøndelag Teater etter 18 år som skuespiller ved Nationaltheatret i Oslo. Øvrige medvirkende i Det latterlige mørke: Ida Cecilie Klem, Hans Petter Nilsen, Janne Kokkin, Kenneth Homstad og Ragne Grande.

Har du ikke sett denne forestillingen enda, oppfordrer vi dere til å ta turen innom Trøndelag Teater før det er for sent. Det latterlige mørke spilles på Gamle Scene frem til 22. mars.

Billetter finner du her: https://www.trondelag-teater.no/forestillinger/det-latterlige-morke

Eller du kan ringe billettluka på tlf: 73 80 50 00. Kun 100,- med ungdomskort!