Foto: Privat

Vi er en gjeng på ni studenter fra ulike skoler i Trondheim, som på vegne av Trøndelag Teater jobber for å få flere unge folk til å komme å se på teater. Vi fant raskt ut at vi hadde lyst å lage en blogg, og i høst fikk vi vite at teatret satt på et domenenavn som de ikke hadde tatt i bruk ennå, men som vi kunne bruke hvis vi ville. Så midt mellom våre respektive skoleoppgaver og eksamener har denne bloggen blitt utarbeidet, og nå er vi altså her!

Vårt formål er altså å gjøre teater mer tilgjengelig for et yngre publikum. På vår facebookgruppe promoterer vi arrangementer som folk kan delta i på teatret. Her på bloggen skal vi skrive om de ulike forestillingene og våre opplevelser av dem, og fortelle om ting som skjer i og på Trøndelag Teater.

I redaksjonen til unge-TT sitter som sagt ni teaterinteresserte studenter, som dere vil få møte nærmere etter hvert. På bildet ser dere undertegnede til høyre, og til venstre redaksjonens leder Alise Sandvik Karlsen. Vi studerer begge drama og teater på NTNU, og Alise skal faktisk i vår skrive sin bacheloroppgave nettopp om Unge-TT, og hvordan vi og Trøndelag Teater jobber for å få flere ungdommer til å komme og se på teater. Jeg er utdannet barnehagelærer fra DMMH i Trondheim, og har det redaksjonelle ansvaret for Teaterbloggen.

Vi håper dere vil følge oss her på bloggen, og ønsker veldig gjerne at dere tar kontakt med oss hvis dere har innspill eller ideer til oss. Vi er åpne for at andre enn oss også kan få sine tekster publisert på bloggen, så hvis du har en skribent i deg og har lyst å dele noe med vårt publikum, ta kontakt!

Vi kan kontaktes enten via facebook eller på epost: unge.trondelagteater@gmail.com