Forestillinger

Tordenskjold ruller og går, og spiller frem til sommerferien.

Også på Hovedscenen spiller Lang dags ferd mot natt forestillinger i kveld, 20., 21. og 27. mai – men så tar den en spillepause, før den kommer tilbake i august.

Bildet av Dorian Gray spiller til og med 25. mai på Studioscenen.
I forbindelse med denne er det er utstilling i foajeen på teatret, med bilder malt av Håkon Gullvåg. Utstillinga kan du se så lenge forestillinga spiller.

 

Gjestespill

Det eneste gjestespillet i mai er Almenrausch av Tore Vagn Lid. Den kommer fra Transiteatret, og spiller i Teaterkjelleren 21. og 22. mai.

 

Arrangementer

I kveld, i forbindelse med Lang dags ferd mot natt, har Julie Winge et foredrag om rus. Sjekk ut arrangementet på Facebook. Gratis inngang og kaffe, kl 17.30.

I morgen kveld arrangerer vi i Unge-TT quiz! Skuespillerne Vetle Bergan og Hildegunn Eggen, som begge spiller i Lang dags ferd mot natt leder quizen, og har også laget spørsmålene. Så vi vet altså ikke hva slags type spørsmål som kommer, men vi lover fine premier og godt selskap! Vi stiller også med enkel servering. Quizen starter klokka 19.00. Kom alene eller sammen med det faste quizlaget ditt, og så sees vi! Sjekk ut dette arrangementet på Facebook, og trykk skal!

 

 

Vi håper du tar deg tiden til en tur innom teatret denne måneden, enten det er for å se ei forestilling, utstilling, eller bare for å ta deg en kopp kaffe og se deg rundt. Det er viktig med pauser i eksamenslesinga og -jobbinga!