I dag så var jeg, Sarah, og Benjamin fra redaksjonen og så Dorian Gray, for å være helt ærlig så hadde jeg ikke satt meg så mye inn i hva forestillingen handlet om, men ble skikkelig positivt overrasket.

Min tolkning av denne forestillingen er menneskets evige jakt etter skjønnheten og følelsen av det å være ungdom. Dette er jo en handling mange kan kjenne seg selv i. Det å alltid være på jakt etter skjønnheten og annerkjennelsen.

Det første lille sjokket kommer når hovedkarakteren snakker for første gang. Stemmen virker dypere enn man skulle tro. Det tar ikke lang tid før stemmen ikke lenger er noe problem. Nei faktisk, skuespilleren (Mats Moe) går så godt inn i rollen, at man ikke lenger kan forestille seg karakteren med noen annen stemme, og den har en røst og et tonefall som er helt magisk.

Det står også i beskrivelsen at hovedkarakteren blir “mørkere til sinns”, men hvorvidt det var snakk om mord og å drive unge gutter til selvmord, kan man ikke forestille seg.

Flere venner av meg så prøveforestillingen, og da hadde de enda ikke blitt ferdig med sluttscenen. Sluttscenen var faktisk ubeskrivelig. En slutt som flere så komme, men allikevel ikke trodde skulle komme.

 

 

Hvis du ikke har sett Bildet av Dorian Gray ennå, har du kun tre sjanser igjen! Forestillinga spiller for siste gang på lørdag. Billetter finner du her, eller ved å ringe eller gå innom billettluka. Tlf: 73 80 50 00
Kun kr 100,- med ungdomtskortet!