Foto: Sarah Settemsdal

Trappa ved inngangen i Prinsens gate på teatret hjelper alle som trenger å komme seg opp, det kan være at noe føles tungt eller noe man lengter etter, det kan være en så stor glede som å gå opp trappa på teatret og oppleve den magiske følelsen av å se og være på teatret.

Det er en rekke trinn plassert etter hverandre, litt og litt høyere, slik at man kan både gå oppover og nedover.

 

Ikke dytt!
Jeg må få stå her en stund.
Kvile, gråte og le
Rygge og sette en fot ned.
Gå ned på forrige trinn
Kjenne ekstra om du er klar for å gå videre.

Av Sarah Settemsdal

 

Når du står på første trinn i trappa på teatret, kan du velge å unne deg lykke. Lykke er teater. Det finnes i så mange former. Både eksistensielt, episk og absurd. Det er dette som nemlig gjør og former teater til det det er i dag. Du står ovenfor et viktig valg. Skal du gå opp det trappetrinnet på teatret og unne deg lykke, eller skal du bare gå en annen vei å angre deg på at du ikke fikk det med deg? Det er i det du setter ned foten på trappetrinnet som avgjør hvem du vil være, hva du vil gjøre og hvorfor du velger det. Det er bedre å velge å prøve enn å ha gått glipp av noe, noe som et fantastisk teaterstykke.

Jeg håper du, ja akkurat du ja, som velger å lese dette, tenker over hva som gjør DEG lykkelig og tør å utfordre deg selv. Det er bedre å ha sett et teaterstykke enn å angre seg for å ikke ha gjort det. Du vokser både som menneske og det å utvide horisonten din. Men nå skal jeg ikke ta opp alt for mye av tiden din. Håper DU som leser dette får en fantastisk dag!

 

PS: Husk å komme på åpent hus på teatret i morgen 25.Mai! Varer fra 11:00-14:00. Det vil både bli omvisning, åpen kostymeavdeling, åpen smie, utkledning for barn og åpent for salg av mat og drikke i teatrets kantine og serveringssted i foajeen. Gratis inngang! Vi fra Unge Trøndelag Teater kommer til å være der og det er bare å hit us up if you guys have any questions! 😉 Hope to see you there.

 

Klem Sarah Settemsdal.