Har du lyst å bli en del av redaksjonen vår?

Vi trenger flere engasjerte ungdommer som har lyst å være med på arbeidet vi gjør. Vi har møter en gang i måneden hvor vi blant annet planlegger arrangementer, diskuterer hva vi vil ha på bloggen, og generelt hva vi ønsker å gjøre videre. Vi fordeler ansvarsområder blant alle i redaksjonen. Vi har valgt en redaksjonsleder og en redaktør for bloggen, og vi trenger også arrangementansvarlige, og noen som kan ha ansvar for de sosiale mediene vi bruker, altså Facebook og Instagram.

Vi i redaksjonen ønsker å nå ut så bredt som mulig, derfor ønsker vi å ha med ungdommer fra forskjellige skoler. Vi er per nå representert fra Dronning Mauds Minne Høgskole og NTNU Dragvoll. Vi vil veldig gjerne ha representanter fra flere skoler i byen! Både fra ungdomsskoler, videregående og universitetene (men ikke vær redd for å søke om du også går på DMMH eller Dragvoll).

 

Hva skal du skrive i søknaden?

Fortell oss litt om hvorfor du har lyst å bli med i redaksjonen, og gjerne noe om hva du føler du kan bidra med. Har du for eksempel ideer til noe mer redaksjonen kan gjøre? Gjerne skriv de også! Vi ønsker å ha med de som kan ta initiativ, jobbe godt i grupper, men også noen som kan jobbe selvstendig med skriving.

Vi vil også gjerne høre litt om hva du har gjort før. Du trenger ikke ha studert teater eller drive med det, vi vil gjerne ha med de som bare liker å se på teater i ny og ne også! Viktigste er at du er villig til å skrive innlegg vi kan legge ut på bloggen. Dette kan være alt fra anmeldelser og intervju til observasjoner og faktatekster. Har du mest lyst til å for eksempel ta over vår nyoppstarta Instagramkonto, gjerne skriv noe om det. Du kan være med å forme hvordan fortsettelsen for Unge-TT skal se ut!

 

Vi har et tett samarbeid med teatret, så vi ønsker profesjonalitet fra alle som er med. Dette er en unik mulighet hvor du får være med på å skape noe og lære mer om teater, samtidig som du får nye relasjoner både i gruppa og på Trøndelag Teater.

 

Søknaden kan du sende til unge.trondelagteater@gmail.com. Vi tar kontakt etter sommerferien!

 

Hilsen leder Alise og bloggredaktør Margrete <3

 

NB: Frist for å sende inn søknad er satt til onsdag 28. september.