Under UKA-19 vil Teaterkortet Ungdom kunne benyttes til å kjøpe medlemsbillett til Nattforestillingen: Nor. Dette gjør du ved å velge medlemsbillett når du kjøper billett på UKA.no. Du må vise teaterkortet ved billettsjekk i stedet for medlemskort.

Om forestillingen:

Nattforestillingen har siden UKA-95 bidratt med teaterforestillinger med mørk tematikk. Dette har gjennom tidene gitt forestillinger med blant annet følelsesladd stemning, mørk humor og absurde settinger.

Årets nattforestilling utforsker de som går fra en livsfase til en annen. Gjennom en togreise møter vi en liten familie som reiser nordover for å si farvel til datteren som skal bli student.  Familien utfordres gjennom reisen av hverandre og hva enn de støter på gjennom turen mot nord. Vi kjenner spennet fra det konkrete kjente til det absurde ukjente, samt venter på å se tilbake på alt som har skjedd med klarhet.

Denne høsten inntar Nattforestillingen Cirkus og legger sitt eget preg på det lystige lokalet. Cirkus blir mer intimt og inviterer den mørke tematikken inn i lyset. Bli med på en reise for å ta avskjed med det kjente gamle.

Nattforestillingen 19: Nor ønsker alle teaterentusiaster velkommen, og oppfordrer alle til å ringe hjem i ny og ne.

Sjekk ut arrangementet på Facebook her: https://www.facebook.com/events/880313479034121/