Ingen av skuespillerne hadde dessverre tid til å holde quiz denne gang, så nå ble høstquizen styrt av meg og Alise Sandvik Karlsen. Og quizen ble laget av to av Unge TT sine redaksjonsmedlemmer; Sofie Rofstad Aalberg og Signe Tunaal. Spørsmålene varierte fra alt som «hva er hovedstaden i Australia?» til «i hvilken stat i USA er det ulovlig å la et esel sove i badekaret?» En god mix av spørsmål, både seriøse og useriøse.

(For de spesielt interesserte, så er svarene på spørsmålene; Canberra – hovedstaden i Australia, og Arizona – ulovlig med sovende esler i badekaret)

Oppmøtet var ikke det største, men det ble intimt og koselig, med latter og premier. Vinnerlaget vant hovedpremien som var nye handlenett og 2 billetter hver til Jesus Christ Superstar, som vises på hovedscenen fra 18. januar. Kjæresten min var med på quizen, og til og med på vinnerlaget, så da fikk jeg naturligvis en billett jeg også. Og som den musikal-elskeren jeg er, så passer det bra med en rockemusikal fra 1970. Derfor ser jeg frem til en flott date med kjæresten i januar, starting off med snacks på Trøndelag Teater sitt spisested – Røst Teaterbistro. Fortsette kvelden med forestilling, og avslutte daten med gode minner og opplevelser.

Andreplassen fikk også handlenett og 2 billetter hver til Stor ståhei for ingenting. Så de kan glede seg, for her blir det både intriger, bedrag og forvirring!

Jeg vil anbefale flere å komme på Unge TT sine quizer. Du får sjekket kunnskapen din, og du kan stikke av med flotte premier. (Som kanskje sparer deg for noen kroner?) Og ikke minst får du møtt nye folk! Kanskje du skaper nye vennskap? Nevertheless, så er det en hyggelig sammenkomst i Trondheims flotteste bygg. Ja forresten, så holdt vi quizen i den nyoppussede foajeen, Teatergata. Også der deler av forestillingen Stor ståhei for ingenting blir spilt, før den leder inn til Hovedscenen.

Plutselig arrangerer vi ny quiz, so keep tuned.